Financiële detachering met focus op jouw ontwikkeling

Als financieel professional wil je jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant helpt ontwikkelen

Persoonlijke aandacht staat centraal

Aandacht

Jij staat als toekomstig FBD-er centraal evenals jouw ontwikkeling. Met jouw accountspecialist bepaal jij samen je groeipad. We kennen de sector, spreken de taal, weten wat er speelt en wat er nodig is voor de verschillende functies. Zo maken we de perfecte match voor de professional EN onze toonaangevende opdrachtgevers.

Je krijgt volop kansen jezelf te ontplooien en we waarderen je initiatief. Onze jarenlange ervaring bij diverse banken, verzekeraars en MKB-ers zorgt ervoor dat we een groot netwerk hebben opgebouwd waar jij gebruik van kan maken. Dit zorgt ervoor dat je jezelf snel ontwikkelt, op interessante opdrachten werkzaam bent en een nog sterkere financieel professional wordt.

Groei

Jij wilt scoren! Hierin geven wij je graag vanuit onze FBD Academie een voorzet. Allereerst maak je een wetenschappelijke scan waarin we je kennis laten maken met je persoonlijke talenten. Dit vormt ook het uitgangspunt voor je ontwikkeling binnen FBD. Zo leren we jou kennen, maar leer je jezelf ook nog beter kennen. Je weet wat je talenten zijn en waar je nog kunt ontwikkelen. Wil je snel stappen maken? Dan maak jij gebruik van een maatwerk opleiding, coaching on the job en/of begeleiding door een FBD-buddy. Ben jij klaar om te scoren? De bal ligt bij jou.

Verantwoordelijkheid

Bij FBD ben jij een financieel professional. Je krijgt bij ons veel vrijheid en tegelijkertijd verwachten we veel van je. Wat zijn je wensen, waar wil je naartoe en waar sta je over een aantal jaren? Deze vragen staan gedurende je tijd bij FBD centraal en hier ben je samen met FBD actief mee bezig.

Door onze expertise te combineren met jouw kennis en ervaring, halen we het beste uit verschillende werelden. We gebruiken onze jarenlange ervaring bij banken en verzekeraars en hebben een groot netwerk waar jij optimaal gebruik van maakt. We werken succesvol samen in een inspirerende en lerende omgeving. Een mooie mix van vrijheid, verantwoordelijkheid, loyaliteit en ambitie.


Wat wij voor jou kunnen betekenen

Onze diensten

Bancair zakelijk

Wil jij werken bij een grootbank in Nederland? De financiële wereld is aan continue verandering onderhevig. Ben jij klaar om een bijdrage te leveren aan de financiële wereld? Wij bieden je de ontwikkelingsmogelijkheden bij diverse banken op verschillende locaties in Nederland. FBD-ers werken als Specialist Intensieve begeleiding, Financieringsspecialist (zakelijk en agrarisch) of in een Accountmanagement functie.

Risk & Compliance

Als Customer Due Diligence (CDD) analist of Know Your Client (KYC) analist beoordeel jij de risico’s van zowel particuliere en zakelijke klanten. Je onderzoekt de klantgegevens, organisatiestructuren en externe stukken zoals statuten, uittreksels KvK en eigendomsverklaringen. Ben jij een speurneus? Laat dan snel je gegevens achter.

Finance & control

FBD Finance & Control is specialist in de bemiddeling van financiële professionals bij MKB-ers in Oost Nederland. Wij bieden jou een voortdurende veranderende werkomgeving gecombineerd met een persoonlijk groeipad naar jouw stip op de horizon. Wil jij werken als Financieel manager, CFO of Controller? Get in touch.

Verzekeren

Wil jij werken bij een grote verzekeraar? De verzekeringswereld is een vak apart. Er verandert veel en de veranderingen volgen elkaar snel op. Bijscholing is dan ook aan de orde van de dag. Ben jij een ervaren Schadebehandelaar of Adviseur zakelijke verzekeringen? Of kom je net kijken? Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen in een goede omgeving.

Overheid

FBD overheid is gespecialiseerd in de bemiddeling van financiële professionals, bij gemeenten en overheidsinstellingen door heel Nederland. Wij bieden jou een voortdurende veranderende werkomgeving gecombineerd met een persoonlijk groeipad naar jouw stip op de horizon. Wil jij werken als Financieel adviseur, controller of andere financiële functie bij een gemeente? Wij horen graag wie je bent.

Uiteenlopende opdrachtgevers

Jij werkt voor

In 7 stappen financieel professional

Het proces

1
2
3
4
5
6
7
Solliciteren
Solliciteer of laat je gegevens achter op onze website.
Kennismaken + intakegesprek
Wij maken graag kennis met jou en bespreken de mogelijkheden. Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan plannen we een tweede afspraak op locatie of d.m.v. beeldbellen.
STM scan
De scan bestaat uit vragen op het gebied van persoonlijke aanleg, waarden en capaciteiten. De antwoorden bieden samen respectievelijk inzicht in wat jij (van nature) kan, wat jij belangrijk vindt en wat voor menstype jij bent. De uitkomsten bespreek je met onze ervaren coach om nog meer inzicht te krijgen in de uitkomsten van de test. Vervolgens bespreek je met de accountspecialist de vervolgstap.
Talent_toekomst
Contract
Als financieel professional krijg je bij ons veel mogelijkheden en kansen. Zijn we n.a.v. de gesprekken en de scan beiden enthousiast? Dan bieden we je graag een contract bij FBD aan en mag jij je een FBD-er noemen.
Start opdracht
Zodra je in dienst komt bij FBD start je eerste opdracht bij de opdrachtgever.
Ontwikkeling
Jouw opdracht is begonnen. Je ontwikkeling start nu en komt in een echte stroomversnelling terecht! Een aantal keer per jaar kom je samen met andere FBD-ers. Hier deel je met andere financieel professionals ervaringen en doe je nieuwe relevante kennis en vaardigheden op die jou verder helpen tijdens je dagelijkse werk.
Extra vakgerichte opleidingen
Vanuit een Persoonlijk Ontwikkel Plan volg je de benodigde vakgerichte opleidingen die per vakgebied kunnen verschillen. Denk hierbij aan het volgen van relevant e-learnings, behalen van je wft’s, training zakelijke communicatie of projectmanagement. Dit volledig afgestemd op jouw wensen en behoefte en met de nodige relevantie voor jouw vakgebied.

Op zoek naar een baan in de financiële sector?

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter

Aanmelden

Voor Professional