Een FBD-er ontwikkelt
zich proactief

Onze strategie is namelijk gebaseerd op het voortdurend ontwikkelen en delen van kennis en kunde.

Groeien doe
je samen!

De FBD Academie is een essentieel onderdeel van FBD. Onze strategie is namelijk gebaseerd op het compleet en voortdurend ontwikkelen en delen van kennis en kunde. Elke financieel professional die verbonden is aan FBD staat voor zijn eigen ontwikkeling. FBD Academie helpt bij het bepalen van de richting. Het is onze missie om financieel
professionals te helpen hun waardevolle talent te laten groeien. Een FBD-professional deelt graag zijn kennis en vaardigheden met anderen. Wil toegevoegde waarde leveren aan
opdrachtgevers. Als collega, buddy of coach!

Komende evenementen

Neem deel aan onze
evenementen

Helaas, er zijn op dit moment geen evenementen gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende evenementen en andere interessante updates.

Kwalitatief, hoogwaardige en praktijkgericht

De Academie

Hét programma voor young professionals als kickstart voor je carrière

Een persoonlijk ontwikkelplan passend bij jouw ambities

Inspirerende sessies om je kennis te vergroten

Begeleiding bij persoonlijke vraagstukken

“Learning on the job” binnen verschillende disciplines

Regisseur zijn van je eigen ontwikkeling. Jezelf leiden in plaats van je te laten leiden! Als professional van FBD sta je voor ontwikkeling. FBD Academie ondersteunt je hierbij. Het is onze missie jou te helpen je talent onbegrensd te laten groeien. Wat vind jij belangrijk? Wat wil jij bereiken? Samen geven we je toekomst richting. 

Samen naar een volgend level
Je wordt geplaatst bij gerenommeerde opdrachtgevers die gebruik maken van jouw expertise. Intensieve en uitdagende opdrachten die soms veel van je vragen. FBD begeleid je hierin. Jezelf uitdagen, kennis en vaardigheden delen met anderen, toegevoegde waarde leveren aan opdrachtgevers als collega, buddy of coach. Dat is waar je voor staat en samen maken we deze ambities waar!

 
Groeien binnen FBD
Ontwikkeling leidt tot performance! Jezelf ontwikkelen kan op veel manieren, een opleiding, een (online) training of coaching. De FBD Academie biedt kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte opleidings- en coachingsprogramma’s. Programma’s voor iedereen toegankelijk en op verschillende niveaus. Daarnaast verrijk je je kennis tijdens onze georganiseerde bijeenkomsten, kennis- en inspiratiesessies. We zorgen voor overdracht maar ook voor borging van deze opgedane kennis. Zo kom je steeds een stapje verder.

Direct toepasbaar in de praktijk
De FBD Academie staat voor praktijkgericht leren. Naast bijvoorbeeld ons Financial Van Morgen programma bieden we diverse andere trajecten voor financiële professionals binnen diverse specialismen. De programma’s zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals kennis, competenties & vaardigheden, studie en loopbaanbegeleiding en praktijkleren. De FBD Academie is er voor iedereen. Of je nu in dienst bent bij FBD of ergens anders. FBD Academie staat voor praktijkgericht leren en ontwikkelen.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden binnen onze FBD Academie of wil je meer informatie bel dan met onze Coördinator Opleidingen Petra Lammerink 0546-808304 of stuur een mail naar academie@fbd.nl. We maken graag tijd voor je!

#fbdacademie #ontwikkeling #groei #samen

Meer weten over persoonlijke ontwikkeling?

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Academie professional

Solliciteren

Aanmelden

Voor Academie professional

Neem contact op

Laat een bericht achter