FBD ontwikkelt mensen voor
een betere financiële wereld

Wij geloven in mensen met kennis van zaken die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Om dit goed te doen, heb je richting nodig. Die richting kunnen wij je geven.

Samen
zijn wij
FBD

De ervaren professionals die in dienst zijn van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Onze klanten schakelen ons in voor tijdelijke of langdurige opdrachten en complexe vraagstukken. Ieder van ons is specialist op zijn of haar vakgebied. Via een uitgebreide selectie en matching koppelen wij de professional aan onze opdrachtgevers. Binnen de financiële dienstverlening kunnen wij een groot aantal toonaangevende bedrijven tot onze opdrachtgevers rekenen.

Ontwikkeling, nuchter en samen (ONS)

Dit is FBD

Ontwikkeling

Wij geloven in ontwikkeling. In onze FBD Academie staan permanente educatie en  persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat levert gemotiveerde professionals op die het allerbeste uit zichzelf en hun omgeving kunnen halen.

Nuchter

De ervaren professionals van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Expertise waarmee opdrachtgevers hun uitdagende ambitie kunnen waarmaken. Onze mensen zijn nuchtere en betrokken vakmensen. Zij geven organisaties de richting die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Samen

We streven naar partnerschap op basis van vertrouwen en verbondenheid. Samen zijn we succesvol. We nemen de tijd om mensen en organisaties goed te leren kennen. En omdat wij iedereen echt persoonlijk kennen, leveren wij de beste match.
Video afspelen

De detacheerder voor de financiële sector

Wat we doen

Onze ervaren financieel professionals leveren financiële expertise op hoog niveau en opereren zelfstandig in hun eigen opdracht bij hun opdrachtgevers, door het hele land. Met regelmaat organiseren wij bijeenkomsten om kennis te delen en de verbinding te zoeken. Dit vinden wij belangrijk en hier hechten wij veel waarde aan. Betrokken financieel professionals met ambitie, die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen. We doen het samen!

Ons team

Uw contactpersoon

Leontien Koebrugge
Commercieel Manager
( Zakelijk Bancair )
Kim Bouber
Commercieel Manager
( Zakelijk Bancair )
Brigitte Pouwels
Commercieel Manager
( Zakelijk Bancair )
Ellen Roolvink
Accountspecialist
( Zakelijk Bancair )
Ivan Schuppert
Marketing & Communicatie
Petra Lammerink
Coördinator Opleidingen
Chantal Hagting
HR Specialist
Henk Kelder
Directeur
Mary van Rooy
Recruitment Consultant
Jessica van Hooren
Recruiter
Roy Kamphuis
Financial Controller
Jeroen van Wijk
Commercieel Manager
( Compliance & Verzekeraars )
Irene de Jong
Accountspecialist
( Zakelijk Bancair )
Michel Strikker
Directeur

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Aanmelden

Voor Over FBD professional

Neem contact op

Laat een bericht achter