FBD ontwikkelt mensen voor
een betere financiële wereld

Wij geloven in mensen met kennis van zaken die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Om dit goed te doen, heb je richting nodig. Die richting kunnen wij je geven.

Samen
zijn wij
FBD

De ervaren professionals die in dienst zijn van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Onze klanten schakelen ons in voor tijdelijke of langdurige opdrachten en complexe vraagstukken. Ieder van ons is specialist op zijn of haar vakgebied. Via een uitgebreide selectie en matching koppelen wij de professional aan onze opdrachtgevers. Binnen de financiële dienstverlening kunnen wij een groot aantal toonaangevende bedrijven tot onze opdrachtgevers rekenen.

Ontwikkeling, nuchter en samen (ONS)

Dit is FBD

Ontwikkeling

Wij geloven in ontwikkeling. In onze FBD Academie staan permanente educatie en  persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat levert gemotiveerde professionals op die het allerbeste uit zichzelf en hun omgeving kunnen halen.

Nuchter

De ervaren professionals van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Expertise waarmee opdrachtgevers hun uitdagende ambitie kunnen waarmaken of hun vraagstukken kunnen oplossen. Onze mensen zijn nuchtere en betrokken vakmensen. 

Samen

We streven naar partnerschap op basis van vertrouwen en verbondenheid. Samen zijn we succesvol. We nemen de tijd om mensen en organisaties goed te leren kennen. En omdat wij iedereen echt persoonlijk kennen, leveren wij de beste match.
Video afspelen

De detacheerder voor de financiële sector

Wat we doen

FBD is er voor de junior en senior, en alles daar tussen in. We begeleiden onze mensen in hun ontwikkeling en ambities en leiden jong talent op tot de financials van morgen. Al onze professionals leveren kwaliteit en opereren zelfstandig in hun opdracht bij onze opdrachtgevers in heel Nederland. 

Met regelmaat organiseren wij bijeenkomsten om kennis te delen en de verbinding te zoeken met zowel onze professionals als opdrachtgevers. Dit vinden wij belangrijk en we hechten hier veel waarde aan. Betrokken financieel professionals met ambitie, die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen. We doen het samen!

Ons team

Uw contactpersoon

Leontien Koebrugge
Commercieel Manager
( Finance & Control )
Frieke van der Wal
Accountspecialist
( Verzekeren, Risk & Compliance )
Brigitte Pouwels
Algemeen Directeur
Ellen Roolvink
Accountspecialist
( Zakelijk Bancair )
Petra Lammerink
Coördinator Opleidingen & Accountspecialist
( Finance & Control )
Mary van Rooy
Recruitment Consultant
Jeroen van Wijk
Commercieel Manager
( Compliance & Verzekeraars )
Gerlinde Dragt
Financial Controller
Menno Maass
Commercieel Manager
( zakelijk bancair )

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Over FBD professional

Solliciteren

Aanmelden

Voor Over FBD professional

Neem contact op

Laat een bericht achter