Vacature

KYC Quality Checker

Locatie: Landelijk
Salaris: € 3.250 tot € 5.000
Aantal uur: 36 uur per week
Startdatum: In overleg

Ben jij thuis in de wereld van CDD en coach je graag collega’s om samen nog succesvoller te worden in de strijd tegen witwassen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We hebben een mooie vacature beschikbaar als KYC Quality Checker bij een top 3 bank op verschillende plekken in Nederland. Lees snel verder!

Jouw koers als KYC Quality Checker:

In de functie van KYC Quality Checker speel jij een belangrijke rol in het versterken van de interne risicobeheersing binnen KYC. Je komt te werken bij een grootbank in Nederland. De enkele jaren werkervaring als CDD analist heb je ook opgedaan bij een financiele instelling. In deze rol heb je menig review geschreven. Ook het tegenlezen van reviews is niet nieuw voor je. Je valt op doordat je secuur te werk gaat en graag collega’s helpt. Daarnaast weet wat belangrijk is in een analyse en coacht collega’s om dit ook eigen te maken. Het tegenlezen van reviews zie jij als een mooie kans om samen het niveau van de afdeling omhoog te halen. Feedback geven en ontvangen zit in je aard en je gesprekken zijn altijd opbouwend.

Zowel voor bestaande als nieuwe klanten maak je een CDD review. Bij wijzigingen voer je een herbeoordeling uit. Hierin werk je actief samen met je collega KYC Quality Checkers en de analisten. Momenteel wordt er vanuit huis gewerkt. Contact met je collega’s heb je via teams, telefoon en e-mail.

 • Je monitort de kwaliteit van het werk van medior en junior analisten door reviews tegen te lezen en concrete inhoudelijke feedback te geven
 • Je analyseert vermogensstromen en bedrijfsstructuren en maakt hier een herbeoordeling voor
 • Waar nodig neem je contact op met de klant
 • Ook werk je mee aan de continue verbetering van de gehele keten
 • Daarnaast zorg je voor optimalisatie van de CDD processen & werkinstructies


Werken bij FBD:

Kies je voor FBD dan kies je voor een betrokken en betrouwbare partij in finance detacheringsopdrachten. In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot landelijk netwerk opgebouwd met interessante opdrachtgevers en uitdagende opdrachten. Vooral voor medior en senior finance professionals bieden wij mooie kansen. Hierdoor kunnen ook ervaren professionals gebruik blijven maken van de voordelen van detachering. De afwisseling en verscheidenheid aan opdrachten en collega’s houdt je scherp!

Ontwikkeling staat centraal bij FBD en we investeren dan ook graag in training en opleidingen om jou verder te helpen in je carrière. We hebben onze eigen FBD academy opgericht om je hier optimaal in te kunnen faciliteren. Ook je eigen Accountspecialist houdt je scherp op kansen en mogelijkheden in je opdracht en persoonlijke ontwikkeling. De commercieel manager behoud het contact met opdrachtgevers. Door deze intensieve samenwerking zorgen wij ervoor dat we je interessante opdrachten bieden die aansluiten bij jouw wensen en ambitie.


Jouw kracht:

Je bent een echte verbinder met oog voor detail. Samenwerken doe je graag en intensief om zo elkaar te versterken en het CDD proces te optimaliseren.

Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel ben je analytisch erg sterk en zie je kansen in de markt. Je grijpt deze kansen met beide handen aan. Ook in je rol als coach ga je voor het beste resultaat. Feedback geven en ontvangen is je tweede natuur en dit doe je op een opbouwende en onderbouwde manier. Zo help je het team verder.

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring als CDD analist
 • Ook heb je ervaring met het schrijven en bovenal tegenlezen van reviews
 • Het coachen van collega’s doe je veelvuldig
 • Tevens kun je snel schakelen en verbanden leggen
 • Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent.

Herken jij je in bovenstaande punten en wil je meer weten over de functie van Quality checker? Bel dan gerust!


Jouw keuze als KYC Quality Checker:

Om bovenstaande tot een succes te maken mag je natuurlijk ook wat terug verwachten. Dit kunnen wij jou bieden;

 • Een salaris tussen de € 3250,- en € 5000,- bruto (o.b.v. 40 uur per week) afhankelijk van je ervaring en opleiding
 • Jaarcontract met intentie tot vast dienstverband – Reiskostenvergoeding of lease auto
 • Pensioenregeling via Stipp & 8% vakantiegeld
 • Je krijgt een interessant netwerk van FBD collega’s waar je altijd mee kan sparren
 • Netto Thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag.
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • Een persoonlijk opleidingsbudget en gedurende het jaar toegang tot verschillende workshops en trainingen.


Pak het moment:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog voor de functie KYC Quality Checker! Na jouw sollicitatie neem ik binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op om jouw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Ook voor meer informatie ben ik natuurlijk bereikbaar! Mary van Rooy, 06-42433074. Mailen mag natuurlijk ook. Dit kan naar m.vanrooy@fbd.nl. Ik kom graag met je in contact!

Wil je alvast meer weten of FBD en je FBD collega’s? Kijk dan snel op onze website voor persoonlijke verhalen en achtergrondinformatie.

Is deze functie niet helemaal wat je zoekt maar ben je wel aan het orienteren op een nieuwe baan in de financiele sector? Ook dan komen we graag met  je in contact. We hebben een groot landeljik netwerk met verschillende opdrachtgevers. Grote kans dus dat daar een mooie baan voor je bij zit.

In het kort

Niveau:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Medior Recruiter

Financieringsspecialist Food & Agri

Interim Senior Controller

Intern Accountmanager MKB

Accountmanager Zakelijk bancair MKB/ Grootzakelijk

KYC Quality Checker

Solliciteren

Aanmelden

Voor KYC Quality Checker

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter