Vacature

Senior CDD / KYC analist

Locatie: Meerdere opties landelijk
Salaris: € 2750 tot € 4.500
Aantal uur: 32 of 36 uur per week
Startdatum: In overleg

Je hebt je eerste stappen binnen CDD al gemaakt en je bent toe aan de volgende. Verder groeien in je vak en verder groeien als professional. Dat is wat je wil!
Geldt dat voor jou? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat ga je doen:

Als Senior Customer Due Diligence (CDD) analist of Know Your Client (KYC) analist houd jij je bezig met complexere dossiers. Je onderzoekt onder andere de bedrijfsactiviteiten, de balans en de (juridische en organisatorische) bedrijfsstructuur van de klanten in jouw dossiers. Waar nodig neem je contact op met de klant om het dossier te completeren. Jouw bevindingen en conclusies leg je vast in een CDD review. Hierbij gebruik je je eerder opgedane werkervaring op het gebied van klantonderzoek en het schrijven van reviews. Jij staat klaar als vraagbaak voor je collega’s en brengt graag je kennis over.

Wat bieden we jou:

We bieden je een uitdagende fulltime baan bij FBD waar je alle ruimte krijgt om jouw kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen. Je wordt gedetacheerd bij 1 van de Nederlandse grootbanken. Vanuit de functie als senior CDD analist kun je je verder ontwikkelen naar nog complexere dossiers of je groeit richting Quality Checker of teamleider waarbij je de kwaliteit checkt van CDD analisten en je collega’s coacht. We bieden je een salaris van maximaal €58.000.- bruto per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) Daarnaast krijg je 25 vrije dagen, een pensioenregeling, een mobiliteitsregeling en persoonlijk opleidingsbudget.

Waar ga je werken:

Bij FBD financieel professionals! Sinds 2000 zijn wij kwaliteitsdetacheerder en leveren wij financieel professionals van het hoogste niveau. Dit doen we op basis van detachering, deta-vast of werving & selectie. Hierbij richten wij ons op de specialismen zakelijk bancair, verzekeringen, compliance en finance & control. FBD kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering, flexibel, hoog kennisniveau en innovatief. Als FBD-er wordt je structureel ondersteund door een team van een accountspecialist en commercieel manager. Wij stellen jou als professional centraal. Jij krijgt als financieel professional volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Jij bent ons kapitaal en via onze FBD Academie investeren we volop in het verbeteren van jouw kennis, houding en gedrag.

Wie ben jij:

Wil je via FBD aan de slag, dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen. Om de functie van Senior CDD analist goed uit te voeren heb jij al enkele jaren ervaring opgedaan met het doen van CDD onderzoeken en het schrijven van reviews. Je bent gedreven en wilt graag exact weten hoe de vork in de steel zit. Je bent in bezit van een hbo/wo diploma. Daarnaast ben je reisbereid en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Interesse gewekt?

Dan kom ik graag met je in contact! Ik hoor graag waar je nu staat en waar je je graag naar toe wil ontwikkelen. Reageer op de vacature of neem voor meer informatie contact op met Rosan Meijer, Accountspecialist, telefoon 06-48775281 of r.meijer@fbd.nl.

In het kort

Niveau:

Aantal Uren: 40

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Klantsupport specialist

Accountmanager Zakelijk bancair MKB/ Grootzakelijk

Quality Checker

Medior CDD / KYC -Analist Amsterdam

Financieel professional | Finance & Control | Almelo

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Senior CDD / KYC analist

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter