Vacature

Specialist inkomensverklaringen

Locatie: Utrecht
Salaris: €2.500 tot €3.100
Aantal uur: 36-40 uur
Startdatum: In overleg

Ben jij kantgericht, analytisch sterk en kan je goed samenwerken? Ben jij op de hoogte over het actuele beleid en de regelgeving rondom inkomensverklaringen? Voor opdrachtgevers in het hele land zijn wij op zoek naar IKV specialisten.

Wat ga je doen:

Als IKV-specialist beoordeel jij zelfstandig beschikbare gegevens, kom je tot een afgewogen oordeel over het bestendig inkomen en leg jij jouw afwegingen vast door het opstellen van de Inkomensverklaring. Het zwaartepunt van de klantbediening ligt bij de IB ondernemer die langer dan drie jaar onderneemt. Jij bent de spin in het web binnen de bancaire organisatie; door nauw samen te werken met verschillende afdelingen draag jij bij aan een integere, persoonlijke en gelijkwaardige klantrelatie. Jij onderhoudt contacten met de collega’s en het Intermediair. Jij signaleert en initieert verbeteringen in het gehele klantbedieningstraject. Door jouw specialistische kennis fungeer jij als vraagbaak op het gebied van inkomensverklaringen voor collega’s. Met elkaar Samenwerken is de manier waarop we werken.

Wat bieden we jou:

We bieden je een boeiende functie binnen de professionele werkomgeving bij een gemeente. Samen met jou werken we aan je persoonlijke ontwikkeling, hiervoor maak je gebruik van alles wat onze FBD Academie te bieden heeft.

Voor het uitoefenen van deze functie ontvang je een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring. Ook een bonusregeling op basis van gewerkte uren behoort tot de mogelijke opties. Verder vullen we je arbeidsvoorwaarden aan met 25 vrije dagen, een pensioenregeling, goede mobiliteitsregeling en een persoonlijk opleidingsbudget.

Waar ga je werken:

Bij FBD financieel professionals! Sinds 2000 zijn wij kwaliteitsdetacheerder en leveren wij financieel professionals van het hoogste niveau. Dit doen we op basis van detachering, deta-vast of werving & selectie. Hierbij richten wij ons op de specialismen bankieren, gemeenten, verzekeringen, risk & compliance en finance & control.

FBD kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering, flexibel, hoog kennisniveau en innovatief. Wij stellen jou als financieel professional centraal. Jij krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en via onze FBD Academie investeren we volop in het verbeteren van jouw kennis, houding en gedrag. Als FBD’er wordt je structureel ondersteund door een sterk team van interne collega’s. Ontwikkeling van de professionals staat binnen FBD op nummer één en dat doen we samen vanuit een nuchtere bedrijfscultuur.

Wie ben jij:

Stel je voor dat door jouw bijdrage, hypothecaire financieringen snel en zorgvuldig kunnen worden beoordeeld en geaccepteerd. Door inkomensverklaringen voor de Ondernemer in Privé op te stellen conform wet- en regelgeving, kunnen adviseurs klanten deskundig adviseren over de acceptatie van financieringen. Een verantwoordelijkheid met impact die je vormgeeft als IKV-specialist A, door bedrijfsgegevens te analyseren, bepalen en vast te leggen binnen de gestelde richtlijnen en processen. Wat heb je nodig;

  • Afgeronde hbo-opleiding in een (bedrijfs)economische, of bedrijfskundige richting.
  • Je beschikt over sterk communicatievaardigheden.
  • Je bent op de hoogte van het actuele beleid en de regelgeving o.h.g.v. inkomensverklaringen
  • Je bent van nature in staat grondig gefundeerde oordelen te vormen en besluiten te nemen.
  • Je hebt affiniteit met financiële dienstverlening, met in het specifiek ondernemingen.

Interesse gewekt en wil eens sparren over de mogelijkheden?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Wij nodigen jou uit om te reageren via onderstaand formulier of neem contact op met Ellen Roolvink, Accountspecialist, telefoon 06-30948502 of e.roolvink@fbd.nl.

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 40

Salariëring: per maand

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Business Controller

Financieringsspecialist Zakelijk

Open sollicitatie – Financieel Professional – Heerenveen

Financieringsspecialist Zakelijk

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Aanmelden

Voor Specialist inkomensverklaringen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter