Vacature

Adviseur verzekeren zakelijk

Locatie: Zwolle -> hybride werken
Salaris: € 2.100 tot € 3.260
Aantal uur: 32 – 40 uur
Startdatum: per direct

Overtref jij graag verwachtingen van de klant, ben je commercieel ingesteld én werk je oplossingsgericht? Blijf jij je daarnaast graag ontwikkelen en heb je interesse in het vakgebied zakelijk verzekeren? Dan is deze functie wat voor jou!

Lees snel verder. Word jij de nieuwe Adviseur verzekeren zakelijk?

Wat ga je doen als Adviseur verzekeren zakelijk:

In de functie van Adviseur verzekeren zakelijk ben je het aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Je zet je expertise op het gebied van zakelijk verzekeren en klantvriendelijkheid graag in en helpt zo de klant verder. Als Adviseur zakelijk verzekeren heb je contact met interne partijen en ondersteun je de buitendienst. Je bereidt gesprekken voor en handelt op een concrete, efficiënte en klantvriendelijke wijze het telefoonaanbod af. Hierbij kun je denken aan het beantwoorden van vragen van zakelijke relaties, maar ook uit het adviseren en afsluiten van zakelijke verzekeringen. In dit contact signaleer je kansen en mogelijkheden om zo een nog beter advies op te stellen. Jij bent hierin de zakelijk specialist met oprechte aandacht voor de klant.

Heb je nog geen ervaring op het gebied van verzekeren maar wil je dit wel graag leren? Niet getreurd! Ook dan helpen we je graag aan een nieuwe functie. Kijk snel bij onze vacature voor de rol van adviseur particuliere verzekeringen. We bieden interessante doorgroeimogelijkheden!

In deze functie werk je momenteel vanuit huis. Onze opdrachtgever wil in de toekomst toe naar een hybride werkvorm. Dit geeft je de mogelijkheid een goede balans tussen werk en privé te creëren. De verwachting is dat er 1 a 2 dagen per week op kantoor wordt gewerkt en de overige dagen vanuit huis. 


Wat bieden we jou:

Je gaat via FBD aan de slag bij onze opdrachtgever in Zwolle. Als Adviseur verzekeren zakelijk start je in een uitdagende en afwisselende fulltime baan. Je hebt contact met klanten, ondersteunt collega’s en werkt de administratie netjes bij. Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen en dit allemaal binnen een hecht team met leuke collega’s! Daarnaast bieden wij moderne arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Je begint met een tijdelijk contract via FBD, met de intentie om voor vast in dienst te treden bij de opdrachtgever;
 • Salaris tussen de € 2.100,- en € 3.260,- afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Hybride werkvorm waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort
 • Ook ontvang je een bonusregeling, 13e maand, inzetbaarheidsbudget en korting op verzekeringen
 • Daarnaast ontvang je een reiskosten en thuiswerkvergoeding; 2 euro netto per dag
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)


Waar ga je werken:

Bij onze club: FBD financieel professionals!

Inmiddels detacheren wij al 20 jaar op een succesvolle manier financieel professionals. We zijn een bekende naam in de markt en staan bekend om kwaliteit en persoonlijke aandacht. Jouw ambitie staat centraal!

Door ons grote netwerk in de financiële sector zijn we goed in staat een passende opdracht voor je te vinden die aansluit bij je wensen. Je bent nooit uitgeleerd en wij helpen je er graag bij om je carrière wensen te verwezenlijken.


Wie ben jij:

Van nature stel je de klant centraal en je doet er alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je bent klantvriendelijk, stelt de juiste vragen en vraagt hier waar nodig op door. Tevens ben je accuraat en enthousiast. Deze eigenschappen zet je graag in om de klant zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast vragen wij:

 • Je bent in het bezit van Wft basis, Wft particulier en Wft zakelijk; (Mogelijkheid om deze op kosten van FBD te halen)
 • Ook heb je ervaring met het (telefonisch) adviseren van klanten op het gebied van verzekeren
 • Targets zie je als een leuke uitdaging
 • Je bent klantgericht, gedreven en accuraat
 • Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen en je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt.


Interesse gewekt?

Dan kom ik graag met je in contact!

Reageer op de vacature of neem voor meer informatie contact op met Ellen Roolvink. Je kunt bellen of appen naar 0630948502 of stuur een e-mail naar e.roolvink@fbd.nl


Is dit niet de vacature waar je hart sneller van gaat kloppen maar ben je wél op zoek naar een functie in de verzekeringsbranche? Ook dan kom ik graag met je in contact. We hebben een groot netwerk met interessante opdrachtgevers dus de kans is groot dat we een andere leuke functie voor je hebben.

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 40

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Accountmanager Food & Agri

Financial Controller

Quality Checker

Adviseur Bedrijvendesk

Senior Business Controller

Adviseur verzekeren zakelijk

Solliciteren

Aanmelden

Voor Adviseur verzekeren zakelijk

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter