Vacature

Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren

Locatie: Landelijk
Salaris: € 2500 tot € 3100
Aantal uur: 32 – 36 uur 
Startdatum: in overleg

Heb je ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt en ben je in het bezit van Wft schade? Werk je daarnaast nauwkeurig, en zie en benut je commerciële kansen? ? Lees dan snel verder! We hebben een mooie functie als Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren beschikbaar.

Wat ga je doen:

In de rol van Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren werk je samen met de risicospecialist. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de klantportefeuille. In jouw rol beantwoord je telefonisch vragen van zakelijke relaties en geef je waar nodig advies. Het betreft o.a. schademeldingen en het verwerken van wijzigingen in klantgegevens. Dit handel je vervolgens zo efficiënt mogelijk af. Je hebt oog voor commerciële kansen en benut deze kansen voor het best passende advies. Het klantbelang staat hierbij voorop.


Wat bieden we jou:

Je komt in dienst van FBD.  Wij detacheren je vervolgens op projectmatige basis naar een opdrachtgever. Binnen FBD krijg je alle ruimte jezelf verder te ontwikkelen. Samen met je accountspecialist bepaal je je groeipad. Je kunt hierbij gebruik maken van de verschillende trainingen en opleidingen die de FBD academie te bieden heeft. Alles om jouw groeipad zo concreet mogelijk in te vullen. Als je in dienst komt als Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren mag je ook het volgende verwachten;

 • Contract voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging;
 • Een salaris tussen de € 2500,- en € 3100,- afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Aangevuld met een goede Pensioenregeling via Stipp;
 • Daarnaast krijg je 25 vrije dagen per jaar en vakantiegeld (8%); 
 • Netto Thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag.
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • En zijn er interessante doorgroeimogelijkheden;


Waar ga je werken:

Bij onze club: detacheringsbureau FBD financieel professionals!

Inmiddels detacheren wij al 20 jaar op een succesvolle manier financieel professionals. We staan bekend om kwaliteit en persoonlijke aandacht. Jouw ambitie staat centraal!

Door ons grote netwerk in de financiële sector zijn we goed in staat een passende opdracht voor je te vinden. Dit is altijd een opdracht die aansluit bij jouw wensen. Je bent nooit uitgeleerd en wij helpen je er graag bij om je carrière wensen te verwezenlijken.


Wie ben jij:

Je bent toe aan een vervolgstap in je carrière en wilt hier graag in investeren. Detacheren zie je als een mooie kans om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Hierbij ondersteun je de opdrachtgever zo optimaal mogelijk. Je ziet kansen en bespreekt verbetervoorstellen om zo samen nog succesvoller te worden. Ook heb je een gezonde drive om je te blijven ontwikkelen.  Daarnaast voldoe je aan de volgende punten;

 • Je hebt ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt (bijvoorbeeld als assistent risicospecialist of binnendienstmedewerker);
 • Aangevuld met de diploma’s Wft Basis en Wft Schade Zakelijk;
 • Je bent gedreven, accuraat en klantgericht;
 • Daarnaast zie en benut je commerciële kansen en werk je oplossingsgericht;
 • Vanzelfsprekend staat het klantbelang bij jou altijd centraal.


Interesse gewekt?

Leuk! Dan komen we graag met je in contact! Dit kan via onderstaand formulier of door direct te bellen/appen/mailen naar Jeroen van Wijk, telefoon op 06-30537000 of j.vanwijk@fbd.nl. Jeroen vertelt je graag meer over de rol van Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren en deze opdrachtgever.


Is dit niet de functie die je zoekt maar ben je wel geïnteresseerd in een baan in de financiële en/of verzekeringswereld? Ook dan komen we graag met je in contact! Mogelijk hebben we een andere interessante opdracht voor je die wel aansluit bij jouw wensen. We gaan er graag over in gesprek met je!

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Hypotheekacceptant Zakelijk

Adviseur Virtueel Wonen

Assistent controller

Transactie Monitoring Analist

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Reageer op deze vacature

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Motivatie & Bron

Nieuwsbrief abonnement

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement en de algemene voorwaarden van FBD.

Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren

Solliciteren

Aanmelden

Voor Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter