Kennissessie: Virtueel leiderschap

Kennissessie- Virtueel leiderschap- 2021

Eigenlijk willen we het allemaal, een beter mens worden. Zowel op het werk, privé, sportief als in ons sociale leven. Iedereen van ons streeft ernaar de beste versie van zichzelf te worden. Hoe kunnen we de wereld beter maken? Dit is de visie van FBD. Daarom nodigen wij je uit om samen met ons tijdens […]

Intern: FBD Ontwikkeldag 2021

Hoe benader je een probleem vanuit een ander perspectief? Maak gebruik van creativiteit en lef, waardoor problemen omgezet worden in kansen. Het omdenken van moeilijkheid naar mogelijkheid. Tijdens deze sessie leer je omdenken. Je krijgt tools om het te blijven doen. O.a. spreekt Leo Borremans tijdens dit evenement.

Workshop CV op maat – 25 november 2021

Rabobank-balans-kracht

De tijd dat we jaren voor dezelfde opdrachtgever werken is voorbij. We wisselen vaker van (type) opdrachtgever. Het eerste wat een potentiële werkgever van jou ziet is het CV. Hoe (her) schrijf je je CV voor een specifieke opdrachtgever? Hoe val je op tussen je concurrenten? Hoe zorg je ervoor dat je CV iets over […]

Intern: Stapelen van Financieringen

Het financieringslandschap verandert structureel en blijvend. Financiering is daarom steeds vaker niet langer iets tussen de bank en de ondernemer. Men maakt vaker gebruikt van gestapeld financieren waarbij verschillende vormen van financieren bijdragen aan een goede financieringsmix. Deze sessie geeft inzicht in de verschillende vormen, overwegingen van stapelen, regelgeving etc.

Intern: Virtual classroom “Talent en Toekomst”

FBD-financieel-professionals

Een inspirerende sessie bestaand uit 2 onderdelen namelijk ontdek je talent en hoe kunnen we anticiperen op de toekomt. Waar ligt je ambitie, wat kun je, wat wil je en wat zijn de mogelijkheden en hoe staat dit in verhouding met elkaar.