FBD ontwikkelt mensen voor
een betere financiële wereld

Wij geloven in mensen met kennis van zaken die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Om dit goed te doen, heb je richting nodig. Die richting kunnen wij je geven.

Samen
zijn wij
FBD

De ervaren professionals die in dienst zijn van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Onze klanten schakelen ons in voor tijdelijke of langdurige opdrachten en complexe vraagstukken. Ieder van ons is specialist op zijn of haar vakgebied. Via een uitgebreide werving en selectie koppelen wij de professional aan onze opdrachtgevers. Binnen de financiële dienstverlening kunnen wij een groot aantal toonaangevende bedrijven tot onze opdrachtgevers rekenen.

Ontwikkeling, nuchter en samen (ONS)

Dit is FBD

Ontwikkeling

Wij geloven in ontwikkeling. In onze FBD Academie staan permanente educatie en  persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat levert gemotiveerde professionals op die het allerbeste uit zichzelf en hun omgeving kunnen halen. 

Nuchter

De ervaren professionals van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Expertise waarmee opdrachtgevers hun uitdagende ambitie kunnen waarmaken. Onze mensen zijn nuchtere en betrokken vakmensen. Zij geven organisaties de richting die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Samen

We streven naar partnerschap op basis van vertrouwen en verbondenheid. Samen zijn we succesvol. We nemen de tijd om mensen en organisaties goed te leren kennen. En omdat wij iedereen echt persoonlijk kennen, leveren wij de beste match.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Onze diensten

Bancair zakelijk

De zakelijke financiële wereld is aan continue verandering onderhevig. Dat vraagt om gepassioneerde en betrokken financieel professionals die graag bijblijven. Ben jij er klaar voor om jezelf uit te dagen en jezelf optimaal te ontwikkelen bij een grootbank? FBD biedt haar professionals deze ontwikkelingsmogelijkheden via persoonlijke begeleiding, intervisie en praktijkgerichte opleidingen. Financieel professionals werken als Specialist Intensieve begeleiding, Financieringsspecialist (zakelijk en agrarisch) of in een Accountmanagement functie.

Risk & compliance

Als Customer Due Diligence (CDD) analist of Know Your Client (KYC) analist beoordeel jij de risico’s van zowel particuliere en zakelijke klanten. Je analyseert of er sprake is van witwassen, het financieren van terrorisme en andere illegale acties. Je onderzoekt de klantgegevens, organisatiestructuren en externe stukken zoals statuten, uittreksels KvK en eigendomsverklaringen. Ben jij een speurneus? Laat dan snel je gegevens achter.

Finance & control

FBD Finance & Control is specialist in de bemiddeling van financiële professionals. Wij bieden jou een voortdurende veranderende werkomgeving gecombineerd met een persoonlijk groeipad naar jouw stip op de horizon. Daarin proberen we jou zo goed mogelijk te faciliteren door middel van onze eigen FBD Academie. Ook fungeren wij als klankbord, aanjager en spiegel wanneer dat nodig is.

Verzekeren

De verzekeringswereld is een vak apart. Er verandert veel en de veranderingen volgen elkaar snel op. Bijscholing is dan ook aan de orde van de dag. Ben jij een ervaren Adviseur zakelijke/particulieren verzekeringen of letselschadebehandelaar ? Of kom je net kijken? Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen in een goede omgeving.

Overheid

FBD overheid is gespecialiseerd in de bemiddeling van financiële professionals, bij gemeenten en overheidsinstellingen door heel Nederland. Wij bieden specialisten een voortdurende veranderende werkomgeving gecombineerd met een persoonlijk groeipad naar jouw stip op de horizon. Wil jij werken als of ben je op zoek naar een, Financieel adviseur, controller of andere financiële functie bij een gemeente? Wij horen graag wie je bent.
Video afspelen

De detacheerder voor de financiële sector

Wat we doen

Onze ervaren financieel professionals leveren financiële expertise op hoog niveau en opereren zelfstandig in hun eigen opdracht bij hun opdrachtgevers, door het hele land. Met regelmaat organiseren wij bijeenkomsten om kennis te delen en de verbinding te zoeken. Dit vinden wij belangrijk en hier hechten wij veel waarde aan. Betrokken financieel professionals met ambitie, die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen. We doen het samen!

Ons team

Uw contactpersoon

Jeroen van Wijk
Commercieel Manager
( Compliance & Verzekeraars )
Rosan Meijer
Accountspecialist
( Compliance & Verzekeraars )

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Aanmelden

Voor Over FBD

Neem contact op

Laat een bericht achter