Vacature

Interim Senior Controller

Locatie: Zeist
Salaris: In overleg
Aantal uur: 36 uur per week
Startdatum: In overleg

Je speelt een actieve rol in het ontwerpen van de organisatie van de toekomst samen met de Chief Operating Officer en leidinggevenden. Ons bedrijf heeft recent een productgerichte aanpak geïntroduceerd en staat aan de vooravond van belangrijke veranderingen binnen onze organisatie en branche. Dankzij jouw duidelijke visie op bedrijfscontrole en uitgebreide kennis van uitvoerende organisaties, ben je een waardevolle gesprekspartner voor de directie en management op onderwerpen zoals pensioenen. Jij neemt het initiatief en creëert impact in het domein van bedrijfscontrole en helpt om deze veranderingen te laten slagen. 

Ben jij de Senior Controller voor onze opdrachtgever?

Jouw koers

Jouw bijdrage maakt verschil. Door verstandig ondernemen, duurzame investeringen, kennisuitwisseling en vernieuwende ideeën waarborgen we de financiële stabiliteit van onze klanten. Bovendien spelen we een cruciale rol in het toekomstbestendig maken van het Nederlandse pensioenstelsel. We maken deze impact samen en dat blijkt uit de manier waarop we samenwerken binnen onze organisatie. Onze collega’s zijn betrokken en vastberaden om het beste uit zichzelf te halen.

De Business Control afdeling is onderdeel van Finance & Control en bestaat uit ongeveer 13 medewerkers. Business Control is opgedeeld in producteenheden die samenwerken aan de P&C-cyclus. Ze staan bekend om hun toegankelijke, open en nieuwsgierige houding. Ondanks de grootte van de organisatie voelt het als een hechte gemeenschap, waardoor je veel collega’s leert kennen.

Hoe ziet je functie er verder uit?

 • Adviseren over de bedrijfsvoering
 • Faciliteren van de unit bij de planning-en-controlcyclus en rapportages over finance en performance
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt richting Corporate Control
 • Bewaken van de samenwerking met Corporate Control en de controllers van de overige bedrijfsonderdelen


Werken bij FBD als Senior Controller

Bij FBD sta jij als professional centraal. Wat zijn je wensen in je carrière en wat is ervoor nodig om deze doelen te behalen? Samen met je eigen accountspecialist bepaal je het groeipad. Via onze FBD Academie kun je verschillende trainingen en opleidingen volgen. Allen volledig afgestemd op jouw wensen en doelen. Ook bieden we jaarlijks verschillende online en offline events aan waarbij je andere FBD’ers ontmoet. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk, we zijn flexibel en leveren een hoog kennisniveau.

Deel jij graag jouw kennis en kunde? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wil je alvast meer weten over FBD, onze professionals en onze opdrachtgevers? Onze professionals vertellen je er graag meer over op onze website of volg ons alvast op LinkedIn.


Jouw kracht

Als Financieel Controller in dienst van FBD ben je een ambitieuze professional. Je zet je kennis en ervaring graag in waarbij je het beste uit jezelf en je collega’s haalt. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze opdrachtgevers helpt ontwikkelen. In deze rol verwachten we het volgende van je;

 • Een wo-werk- en -denkniveau en een opleiding als Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde
 • Een afgeronde relevante postdoctorale opleiding, bij voorkeur RC, CFA of RBA
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan ten minste 5 jaar als business controller in een complexe organisatie
 • Je bent elke maandag & dinsdag sowieso op kantoor in Zeist, verder is het remote werken en word je verwacht op kantoor indien dat nodig is


Jouw keuze

Er staat uiteraard ook wat tegenover al het harde werken. Dit mag je van ons verwachten;

 • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
 • 8% vakantiegeld, pensioenregeling en 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding.
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten en een netto thuiswerkvergoeding van €2,15 euro per dag.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • Deelname aan verschillende trainingen en workshops, georganiseerd door de FBD-academie.


Pak het moment

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact met mij op! Ik vertel je graag nog veel meer over deze opdrachtgever en functie.

Bel, mail of app mij gerust! Leontien Koebrugge– 0611004599– L.koebrugge@fbd.nl

In het kort

Niveau:

Aantal Uren: 36

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Financieringsspecialist Food & Agri

Binnendienst medewerker zakelijk verzekeren

Finance & Control

Financial Controller

Assistent Relatiemanager Food & Agri

Interim Senior Controller

Solliciteren

Aanmelden

Voor Interim Senior Controller

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter