Vacature

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Locatie: Alkmaar en omgeving-> hybride werken
Salaris: € 2.400 tot € 3.400
Aantal uur: 24 – 38 uur
Startdatum: In overleg

Overtref jij graag verwachtingen van de klant, ben je commercieel ingesteld én werk je oplossingsgericht? Blijf jij je daarnaast graag ontwikkelen en heb je interesse in het vakgebied zakelijk verzekeren? Dan is deze functie wat voor jou!

Wat ga je doen als Adviseur Zakelijke Verzekeringen

In de functie van adviseur zakelijke verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Als adviseur handel je op een concrete, efficiënte en klantvriendelijke wijze het telefoonaanbod af. Hierbij kun je denken aan het beantwoorden van vragen van zakelijke relaties over wijzigingen, schades en het adviseren over en afsluiten van zakelijke verzekeringen. Je bent alert op signalen en speelt hier op in met een passend advies en (product)aanbod. Je stelt duidelijke en gerichte vragen en vraagt waar nodig door zodat je precies weet wat er speelt en je laat het advies hierop aansluiten.

Heb je nog geen ervaring op het gebied van verzekeren maar wil je dit wel graag leren? Niet getreurd! Ook dan helpen we je graag aan een nieuwe functie. Kijk snel bij onze vacature voor de rol van adviseur particuliere verzekeringen. We bieden interessante doorgroeimogelijkheden!

In deze functie werk je vanuit huis. Onze opdrachtgever wil in de toekomst toe naar een hybride werkvorm. Dit geeft je de mogelijkheid een goede balans tussen werk en privé te creeëren. De verwachting is dat er 1 a 2 dagen per week op kantoor wordt gewerkt en de overige dagen vanuit huis. Concrete invulling wordt tijdig afgestemd en is afhankelijk van het advies van de overheid rondom thuiswerken in deze corona crisis.

Wat bieden we jou:

FBD doet de werving & selectie voor deze vacature. Bij een wederzijdse klik tussen de opdrachtgever en jou, volgt een arbeidscontract en kom je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Standplaats is Heerhugowaard. Als adviseur zakelijke verzekeringen start je in een afwisselende functie en kom je te werken in een team met gedreven collega’s. Bij deze opdrachtgever is er veel aandacht voor ontwikkeling en hierin word je dan ook goed gefaciliteerd d.m.v. interne en externe trainingen. Daarnaast mag je het volgende verwachten;

  • Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
  • Salaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Hybride werkvorm waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort
  • Een bonusregeling, 13e maand, inzetbaarheidsbudget, reiskostenvergoeding/thuiswerkvergoeding en korting op verzekeringen
  • Interessante doorgroeimogelijkheden via FBD.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is een grote landelijk opererende verzekeraar. Ze bieden particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Klantvriendelijkheid, oprechtheid en dicht bij je klant blijven staan is het belangrijkst. Ze investeren graag in de ontwikkeling van hun mensen om dit te blijven doen. Je standplaats is Heerhugowaard. Ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. FBD is de bemiddelaar bij deze vacature. Het contract ga je uiteindelijk aan met de opdrachtgever.

Wie ben jij:

Je doet er alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je bent klantvriendelijk, luistert naar de wensen van de klant, stelt de juiste vragen en vraagt hier waar nodig op door. Tevens ben je accuraat, proactief en enthousiast. Deze eigenschappen zet je graag in om de klant zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast vragen wij:

  • Je bent in het bezit van Wft basis, Wft particulier en Wft zakelijk; (Mogelijkheid om deze op kosten van FBD te halen)
  • Je hebt ervaring met het (telefonisch) adviseren van klanten op het gebied van verzekeren
  • Targets zie je als een leuke uitdaging
  • Je bent klantgericht, gedreven en accuraat
  • Je blijft jezelf ontwikkelen en bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Interesse gewekt?

Dan kom ik graag met je in contact!

Reageer op de vacature of neem voor meer informatie contact op met Ellen Roolvink. Je kunt bellen of appen naar 0630948502of stuur een e-mail naar e.roolvink@fbd.nl

Is je interesse gewekt maar ben je toch op zoek naar een andere functie in de verzekeringswereld en of financiële sector? Ook dan komen we graag met je in contact!

In het kort

Branche:

Niveau:

Aantal Uren: 38

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Adviseur Bedrijvendesk

Specialist Inkomensverklaringen (IKV)

Accountmanager Food & Agri

Financial Controller

Junior KYC Analist

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Solliciteren

Aanmelden

Voor Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Plan een belafspraak

Laat je gegevens achter en
wij bellen je z.s.m. terug.

Neem contact op

Laat een bericht achter